Senaste nytt

Medialabb

Medialabbet är en aktivitet där vi ägnar oss åt mediaproduktion av alla slag. Just nu har vi öppen fotografigrupp och öppna redaktionsmöten med förproduktion av inslag till Friskvårdsklubben LIVE som är våra live-sändningar på YouTube. Alla typer av projekt inom media kan komna i fråga och  deltagarna kan själv komma med förslag på projekt som vi sedan genomför. Du som deltagare väljer själv när och vad du vill hålla på med, vare sig det är framför eller bakom mikrofonen eller kameran, det finns alltid någonting man kan göra och lära sig. 

Fotografigrupp tisdagar klockan 10.00 – 12.00 på Aktivitetshus Nordost i Angered

På tisdag-förmiddagar utgår vi från vår studio finns inne i Annexet på Aktivitetshus Nordost i Angered. Ibland gör vi fotovandringar i närheten eller redigering med mera i vår studio. Allt är kostnadsfritt och i samarbete med aktivitetshuset.

Öppet redaktionsmöte torsdagar klockan 13.00 – 15.00 på Aktivitetshus Centrum

På torsdagar är vi på Aktivitetshus Centrum på eftermiddagarna. Här kör vi öppna redaktionsmöten med planering och förproduktion av inslag till våra livesändningar som sedan kommer på måndagen efter. Även här är allt är kostnadsfritt och i samarbete med aktivitetshuset.

Kontakt

För allt som har med Medialabbet att göra har vi en sajt som heter fvk-media.se och där kan ni också se vilka projekt vi har på gång. Det är bara att hoppa på befintliga projekt eller komma med något eget.

Hör av dig till oss på redaktionen@fvk-media.se eller ring Henrik V. Det är bra om du hör av dig till oss innan så vi kan ta emot dig, men det går bra att bara dyka upp på plats också.

Ledare och kontakt Medialabb:
FVK_personal_Henrik_V

Henrik Våglin
Jobbmobil:
 0790 – 27 66 31
henrik.vaglin@friskvardsklubben.se

 Ledare

FVK_personal_Johan

 Johan Broo
Jobbmobil
0722 – 99 70 88
johan.broo@friskvardsklubben.se

Info